assasins creed 3 acerca de dios y la religion

Este precaución en el momento de tratar un tema tan difícil es algo a eso que se encara Ubisoft en el momento en que trabaja en su saga Assassin’s Creed, singularmente si pensamos en las entregas centradas en los individuos de Altaïr y Ezio Auditore.

Werkte deze setting wel voor Assassin’s Creed?

De setting van de game was in de VS. Het tijdperk was dat van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. De dichtbebouwde Italianse steden ocho de eerdere games werden ingeruild voor minder drukke steden a grote stukken natuur. El was dus een hoop minder ruimte voor geklauter op de daken. Ook was de game de eerste game die de zee op trok en combate met schepen introduceerde. Yets wat mondjesmaat gebeurde maar herna natuurlijk uitgebreid werd uitgebuit in het succesvolle Black Flag.

Niet alleen grafisch krijgt Assassin Creed 3 een opkikker deja remastered versie, ook de gameplay gaat voor een klein del op de schop. Er komen verschillende verbeteringen aan. De usuario interfaz is beter gemaakt. En ook de gameplay heeft veranderingen ondergaan. Je hebt desvisto de mogelijkheid om een ​​moord uit te ven vanuit de bolsjes in plaats van alleen vanuit cover. A je kan desvisto o en ‘double assassination’ uitvoeren.

Beeldschoon

Assassin’s Cree III draait op een volledig nieuwe engine en dat is te merken. Want damas en heren, wat ziet deze game er verbluffend goed uit! Zodra je je eerste sprintje met desmond trekt prominente meteen op hoe vloeiend de verschillende animaties in elkaar overlopen en hoe realistis ze ogen. Het tussenfilmpje dat kort daarop volgt toont de geweldige gezichtsanimaties, die dicho keer middels volledige motion capturing zijn opgenomen. Wanneer es uiteindelijk es eerste stappen zet en Boston, komt de AnvilNext-engine paso echt deseo todo zijn recht. De estado in Assassin’s Cree III leeft a los nooit tevoren en dat resulteert vanaf de eerste minuut in een orgie sfeer. Iedere burger leidt een eigen leven: een man is druk aan het zagen om op die manier brood op et plank et krijgen, kinderen rennen luid joelend door de menos heen a twee soldaten zijn verwikkeld in een. En el snel prominente medio oog op een vrouw die al zwetend en strompelend probeert een kist tomaten te tildan. Wanneer ze de kist vervolgens laat vallen en alle tomaten over de grond rollen, ziet een dief zijn kans schoon. Este soort willekeurige gebeurtenissen zijn aan de orden van de dag in Assassins Cruz III en este zorgt ervoor apunte de stad levendiger y se dan ooit tevoren. Deze prachtige wereld wordt bovendien vergezeld door schitterende muziek – het is verdorie alsof God zijn viool bespeelt! Este maakt Assassin Creed III es prachtig schouwspel voor zowel het oog a los het oor. Zien is in dit geval echt geloven.

Echter, este inconveniente me wonderschoon mooie vrouw is dat kleine schoonheidsfoutjes – zoales en pukkeltje op de nieves y en litteken op de wang – ineens plus opullan. Hetzelfde geldt voor Assassin Creed III. Apunte realiseer ik me ten volle en daarom reken ik de game ook nieto af op dicho soort foutjes. Maar Assassin Creed III gaat wel erg ver. Zo barst de game van de slordigheidsfoutjes: tijenes het paardrijden wappert je jefe incesante in de rugo van je trouwe viervoeter, wanneer burgers op straat met elkaar vechten slaan ze niet op , waardoor ze bijvoorbeeld bij een botsing stompzinnig tegen elkaar aan blijven lopen, plotseling stoppen met hun extendido patrouilleroute waardoor het voor yugo onmogelijk. Wat plus poetswerk had Assassin Creed III zeker geen kwaad gedaan, maar aan de andere kant es de game ruim tweeënhalf jaar in ontwikkeling geweest. Waren drie omgevingen van een dergelijk kaliber dan toch iets te ambitieus voor Ubisoft Montreal? Of kunnen we – wat ik eerlijk gezegd wel verwacht – nog een patch verwachten?

Deja un comentario